"baby pertama

Asalamualaikum ibu² dn yg bakal jdi ibu... Pgi nieh ok x syukur alhamdulillah klau ok, hari nieh baby dlam kandungan sya dah 12minggu2hari ?, Korang plak ??? Semoga kandungan kita sentiasa dalam keadaan baik² saja amin... #salamDariSaya dan selamat pagi ? #semoga kita sentiasa sabar dngan morning sickness ??

42 Balas

Waalaikummusalam kita 37mggu 4hri..alhamdulillah bby mkin aktif bila hmpir due...smoga allah permudahkan segala urusan kita semua amin