sekadar pertanyaan

Asalammulaikum tumpang tnye klau kita lps bersalin doc dtg rumah untok chek kita, brpa hari ye

8 Balas

Doc xdtg sis..nurse yg dtg..biasanye lepas kita hntr surat dkt kk yg menyatakn kita dh bersalin surat dr hsptl... Automatiknya nti dorg akn arrngekn time bile akn dtg n akn col kita bgtw yg dorg nk dtg rumah..

doc xdtg sis... yg dtg nurse je.. rasenye 3 4 kali mcm tu.. xhari2.. selang sari kot.. sye pon ingat2 lupe.. dh 5thn lepas...

Rsa ny nurse je yg dtg, dokter xdtang.. 2 3 hari pertama nurse datang, lepas 2 klu xsalah sy hari ke 25 nurse dtg lg

sy setiap hri nurse dtg rumah smpailh cukup 44hri..bb sy ad kna cucuk ubat cair darah..bb sy czer tkt dri beku

Nurse yg dtg sis. Ade hari2 yg dorg akan dtg check ibu dan baby. Nanti dorg inform dan dorg akan call sebelum dtg

Area saya nurse Klinik Desa dtg rumah shingga hari ke 10

nurse dtg dalam 3 kali cemtu,chck ibu n baby

Sya dulu sekali jer