Miscarriage

Asalammualaikum semua.. hari ni saya teringatkan anak syurga saya. Saya mengalami keguguran selepas kandungan masuk 2 bulan. Sesiapa yang diberikan ujian macam ni kita sama sama kuat ye.. inshaAllah ada rezeki lagi buat kita mommy yang masih menunggu dikurniakan zuriat. Sentiasa bersangka baik pada Allah...

2 Balas

betul puan . in syaa Allah ada rezeki puan lepas ni . jgn sedih, sy doakan ada rezeki utk puan cepat atau lambat . take care puan 😊

3y ago

Alhamdulillah sis. Sye dh selamat bersalin baby boy 11/8 itu hari. Terima kasih atas doa sis. Semoga segala doa yang baik2 berbalik pada sis. Aam

InsyaAllah ada rezeki untuk puan nanti. Aturan Allah sentiasa terbaik buat hambaNya. Jaga diri❤️

3y ago

Alhamdulillah puan.. saya mengandung lagi haritu, bulan depan sye punya due. Doakan sye selamat bersalin, baby sihat ye. Tq mommies 🥰