kerap bersin, siapa pernah pakai sterimar dn neilmed?

Asalammualaikum , sekarang sye hamil 21 weeks . Boleh dikatakan stiap bulan bersin selsema . Cme truk x truk je. Da bpe arini ni kene teruk lak . Siapa pernah pakai sterimar dn neilmed untuk resdung tu? Masa hamil boleh pakai x?

kerap bersin, siapa pernah pakai sterimar dn neilmed?
2 Balas

Sy pernah pakai yg neilmed tu.. tp pakai sebelum pregnant lah... Clear je rasa lubang idung 😅.. Cuba tgk dkat kotak dia ada x dia ckp not suitable for pregnant woman ke ape.. kalo xde okay la kot, lgi pon dia x masuk dlm badan. Cuma rongga hidung je

4y ago

Terima kasih respond, orang kata bagus neilmed tu ,dri ritu nak beli tpi takut x boleh untk ibu ngandung. Tpi bca artikel bahaya kerap bersin/selsema ketika ngandung tu nak try .

Dn ni