Sakit pinggang

Asalammualaikum. Adakah sakit yg teramat di tulang belakang dan rasa nk berak tanda2 nak bersalin? Baru skjap tdi sy alaminya smpai menangis rasanya. Tapi sy belum ckup bulan. Due bulan 7. Tapi anak pertama sy bersalin paksa awal. Ke biasa saja tu?

4 Balas

Mcm saye laa sis,,saye dri kandungan 6bln dah rase sakit sangat kat pinggang,,bila nak baring dan nak bangun tu kadang2 ada bunyi takkkkk kat pinggang,,smpai cik somi pun ade dengar,,tp bila saye bagitau kat doktor,,dia ckap biasa bagi ibu mngandung,,

Waalaikumussalam, kalau terlalu sakit, better ke hospital sis. Doktor boleh check dan tentu kan sakit normal atau tanda nk bersalin. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin

Saya baru 22 weeks..dah ada rasa sakit pinggang..memulas2..cam rasa nak bersalin..tak tau la..maybe ank ke 5 dah kot..cepat terasanya..

Normal sis...sapu bam vick je kt pinggang lau sakit... Bg berangin sikit.. urut2 pinggang...