Tanda2 nak bersalin

Mommies2 boleh tak share pengalaman nk bersalin? Sy dh 36w, dh start rasa contraction mcm period pain sakit sampai ke pinggang. Pastu skrg tulang faraj tu (xtau lah apa nama tulang tu). Sy fikir mungkin sbb baby nk masuk laluan dh.

2 Balas

kalo kerap dri 10 minit ke 5 minit skit dn mkin lama mkin kerap tu tanda bersalin sis....

2y ago

kalo da kerap sangat n trlalu sakit da xnormal tu sis tu slh satu tanda nak brsalin...klo nak tnggu jga pecah air ketuban dlu ah dri sis je tu....

baby da masuk laluan