Period lewat 13 hari tp upt negatif

Apa perlu sy buat

5 Balas

puan perlu pergi ke klnik pakar sakit puan tuk jumpa dengan doc dan buat checkup ..doc akan scan tgk ada tak pape perubahan abnormal berlaku dkt ovari ..tiub ...dan sebagainya.mcm ada cyst ke..or fibroid ke...yg sbbkn puan lewat period.... mg dpmudahkan segalanya..aamiin

saya pn mglami hal yg sama mcm sis.. da 6 hari lewat period cek upt negetif. bru kali ne mcmne selalunya on time.. ntah la mgkn prubahan hormon atau penat dan stress

cuba cek balik after 3-5days. sebb saya mcm sis. tahu tahu je prgnnt

kalau sis baru2 je kawen biasa sbb hormon..

1y ago

Ni betul, baru² kawen hormon tiber tak stabil.. tak penah² lewat period , sy smpai 45hari xperiod tapi upt negative 🥴 berbulan juga la period xstabil.. lpas 10bulan baru lekat

maybe mslh hormon