Puting susu blister

asalam semua , siapa tahu macam mana lagi cara nak hilngkan blister ? sblom ni sy ad tnya juga psal ni yg putih2 kat susu seakan nanah , sakit sgt sh nak dekat sebulan x ilang2 , smbuh2 juga ni, dh ke klinik hrtu x ilang jgaa ..mcm mna ye nak atasi supaya hilang ?

1 Balas

Wasalam...Kena pecahkan atau picit buang..mmg sakit.. ☹️ kalau takut elok buat Di klinik..

3y ago

Tengah jadi kat saya skrg ni... Kerap kali jadi.. Apa perlu buat ya