Lip blister

Hello mommiesss.. Ada tak mommies yg pernah mengalami lip blister atau lepuh/gelembung pada bibir baby? Dan bibir baby mudah kering dan merekah? Ada cadangan tak utk atasi masalah ni? Oh ya btw baby saya skg dh 4bulan lebih.. Dekat bawah adalah rujukan gmbr lip blister.. #bantujawab #firstmom

Lip blister
2 Balas

Tiada pengalaman. Penyusuan dan buang air kecil/besar OK tak?

3w ago

alhamdulillah stkt ni baby menyusu ok & buang air pun ok tkde mslh.. cuma itulah mslh dari newborn smpai dh msuk 4bulan still tkhilang lg lip blister nye

Anak ada tongue tie tak?