susa tidur

Asal malam ja susa nk tdur sakit blkang kerap stiap hari? da letak bantal d blakang sma juga. tips spya slesa tdur? asl mlm mcm nk nangis sbb ni? 29weeks❤

5 Balas

urut je boleh membantu. xpun try beli bantal pregnancy tu. sy haritu time pregnant tiba2 rasa katil penyebab badan sakit. nk tukar tilam mahal sgt, last2 beli topper tilam bg sedap sikit tidur. bantal biasa sy beli utk sedapkan sikit tidur. tp sy mmg smpi nk bersalin lah sakit blkg tu

normal tu sis. dulu time I preggy, I beli bantal U Shape tu. Ya Allah, lega gila. suami tidur jauh sikit sebab bantal tu besar😂kalau nak beli boleh ws I. I tahu mana yang okay and murah. ❤️ 011-59720230

normal tu sis makin perut besar makin susah nak cari posisi tido yg selesa,sya kadang ttido atas sofa sbb tak boleh baring kat tilam.mintak suami tolong urtkan

sama lh dgn sya nak msok mlm je jadi risau sebb prut kmbung bila kmbung nk trik nafas pn sush

Sebelum tdur sllu minta suami urut blkg.. Boleh.. Urut relax massage..