sape pernah rasa sakit masa nurse tekan perut

Ary ne checkup...dh lh nak tggu turn to lama...masuk bilik nurse, nurse suruh baring, skali dia check n tekan2 perut, rsa sakit sgat, rsa tajam2 pun ada, mcm kuku nurse tu pnjng, dh lh dia tekan mcm tekan belon...hello i jaga tau, nyamok pun i x bg gigit kat perut, dia tekan suka aty dia je...nk je ku tepis tdi😤😤😤

1 Balas

mksod awk sakit pd kulit perut awk? atau pd dalam perut? biasa mmg misi akn tekan sdikit.. smada kuat atau sdrhana tak ada mslh pd baby..sbb kulit perut kta tebal dan baby dlm kantung yg berisi air ketuban. psti ada tjuan misi tekan sbb nk pstikan kondisi baby paras mana. xde misi sesuka hti nk tekan2. klu yg awk mksodkn tu sbb cara misi tu kasar...dan awk xbole trima.just inform je pd misi trsbut. boleh minta misi lain yg handle awk. turn lama tu prkara normal. lg2 skg rmai yg pregnant. sy check up di kk dan swsta. kdua2nya kne tgu turn yg lama. malah prnah di swsta ambil masa 2 jam utk smpai turn sy.