Saja meluah

Itu hari check-up jumpa nurse tapi nurse lain yg ganti dia , saya sakit hati dgn nusre tu cara dia tanya saya garang sangat, lepas tu tanya saya klu pandai baca ,saya ckp iya, terus dia pegi perli2 saya dan nurse yg d belakang pun ketawa2 sedangkan dia ada kerja sempat lagi ketawakan orang ,sama dia cek perut saya sakit sangat dia tekan mau ngis sdh saya masa tu terus dia marah saya jgn kasih keras perut lepas tu dia tekan perut saya sakit nya yaa Allah padahal nurse yg selalu saya jumpa check- up tak pun bgitu cara dia tekan perut dan cari jantung baby nurse tu lembut ja dia p buat kerja nya ,yg 1 orang tu betul2 mau bunuh saya ,ada ka mumyy pernah jumpa nurse mcm yg saya jumpa nie masih sakit hati saya padahal dah limpas 1 minggu masa check- up hmmm#Nanya #jangandibully

5 Balas

so far tempat saya okayy je.. memang tukar2 nurse, tapi haritu saya minum air gula, tak thu pun nak kena check tekanan darah.. sbb masa frist minum air gula tak payah pun check tekanan darah.. dia cakap kenapa tak tunggu kat sini! dgn nada yg agak kuat jugak laa.. saya terpaksa tinggikn nada balik sbb tak boleh bagi muka sgt heheheh.. saya cakap, saya minum air gula saya tunggu kat tempat minum air gula laa.. haritu minum takde pun check tekanan darah... mana saya nak tau.. lepastu baru laa nurse tu slow down dia terus cakap elok2 dgn saya...

ad setengah mmg prangai camtu, kt hospital pun ad.. mcm mlas sgt nk layan pesakit, ckap ksar2 ckap slow bila org tnya balik terus tggikan nada.. klau penat ko benti jela keje, duk rumah goyang kaki dr keje tp xikhlas semata nk gaji je bt apa

dia lupa nak belajar bab adab kot..kdang memang ada ja nurse mulut puaka mcm tu.. ada yg lembut tu lembut sungguh..jauhh beza nurse yg berkualiti ngan yg kije hanya kerana gaji je.. bertabah la. walaupun tak semua nurse mcm tu..

4y ago

betul tu sis.. sya g kk pn ada ja 1@2 org nurse prngai mcmto... kdg2 pndg org tu lain mcm ..

ada je nurse mcm tu ms sy g check up di KK...kdg tu berat naik pun bising ntah pape...siap gelak² lagi...pastu kalau nak cek sbb GBS lagi la siap kutuk² lagi... apa boleh buat mommy sabar je la 😢

4y ago

Lau sy ngadu kat laki..laki sy p maki hamun blik la dia.. senyap terus dia..hari seterusnya dia layan kita elok la...ingt kita ni pa senang depa nk kutuk...

mrh la blik dia..mna boleh ksr MCM tu.. bahaya pd kandungan..buat report je jenis org MCM tu.. pihak atasan akan ambik tindakan..