Salam haii normal ke scan details kasar ??😅

Salam ..hai normal ke scan details kasar sybbuat dekat klinik aurora shah alam ..dia tekan2 perut sebab baby duduk mcm sujud ? 😅 Dah cakap sakit pun still tekan sampai nak terkencing dia tekan perut 😅

2 Balas

Salam. Hi mommy. Daripada pengalaman saya buat detail scan di Klang. Doc tu takda buat kasar. Tekan guna scanner tu pun rasa nak terkencing sebab baby sepak dekat dengan pundi kencing. Tapi doc tu tekan takda la kasar sangat² hee .

biase sy scan doc akn bgtau dlu sorry nk tekan siket sbb nk cari or nk nmpk jelas