gender baby

aritu scan checkup KK dr ckp kmungkinan ank sye boy,sme mcm yg sye rse......tp bila nk bli bju,sye ttp buntu nk bli bju boy or girl....ad tips x untk bli bju ank prtma kali?

5 Balas

bagusnya kk bagitau. saya waktu scan doktor cakap tak boleh tengok lagi sedangkan dah 20w masatu. so saya buat detail scan, growth scan dan 5d scan utk confirm gender. Alhamdulillah jawapan semua sama. Jadi saya beli je baju ikut gender tapi ada jugak warna selamat macam putih dan coklat.

2y ago

sbb scan cri lain,trnmpk bbird....tp dia ckp scan 2d ni kdg x tepat....