Spotting on 6 weeks

Hi, arini baru masuk 6 weeks 1 hari. Tiba2 ade spotting as pic. Pernah x anyone experience mcm ni tp bukan miscarriage? So far xnk pikir yg negatif lg.

Spotting on 6 weeks
14 Balas

Normal sis selagi bukan darah merah yg terang dan banyak... Kalu setakat spotting mcm pic tu its normal.... Saya pun begitu time kandungan 6w

5y ago

Sama mcm saya sis... Ada sejarah keguguran 4 tahun yang lepas dan baru mengandung balik tahun lepas... Sekrang baru 10w6day.....