Air Gula

Ape rase air gule ? Dan mcm mne nk mnum biar x muntah ? Sok kne mnum kt kk .. Hmmm

4 Balas

sy 22 weeks ptotnye kene mnum tp sy xprgi sbb dmm on off cmpur dgn covid lg. 25 weeeks bru mnum . sy xske manis tp ble kene mnum 2 kali fail . sbb baby bergusti dlm perut .. klau baby xaktif xpe sy blh thn. 😭😭😭😭

rasa dia xla terok sgt tp jadi terok sbb kita mnum dlm kuantiti yg byk .. 😅 ada org kate, mnum sekali or 2kali tegok je sis ..tp sy mmg xblh .. ambik masa 5minit gak nk hbskan air tu

5y ago

sy hari tu 9 weeks dh kne minum gula sbb mmg dh overweight 😂😂 mgkin nnti akan kena lagi kot

Rase manis.. hehe. Sekali teguk. Jgn stop. Sy kene minum mase 6 weeks. Nnti kene repeat bile 7 bulan 💆‍♀️

5y ago

Mmg pekat likat melekat sume ade. Sy minum air gule pastu nak muntah. Tny nurse minum air kosong sikit bole ke.. die ckp bole tp sikit je. Bg lalu kt tekak. 😅

saya beli yang ada perisa. macam kordial punya. okaylah