anak kuning

Ape bakal² ibu amalkn untuk elakkan anak kuning bile lahir.. kot² ada tip² ke boleh share... Anak 1st sy kuning 15hari..admited ward... Jadi harapan anak bakal lahir ni xnk la smpai warder... 🥺🥺.. boleh kongsi tak ibu²... Tq in advance... ❤️

5 Balas

Sy akn lahir kn bby November nti insyaa ALLAH.. skrg dh 32 mnggu 3 hri sy dah amal kn mnum ssu kmbing laaz dan mkn buah sengkuang cina..,supaya nti bby lhir nti x knA jaundice insyaa ALLAH.. doa yg baik2 je lah..

Kerapkan direct bagi susu badan jela sis. Lagipon saya amalkan madu masa berpantang. Anak saya kuning dr 10-7.5-5.7-4.6

Waktu mengandung ni isgiqomahkan minum susu kambing, ada ibu2 lain boleh kongsi pandangan

paling berkesan kena bnykkan baby susu badan ya sis..insyaAllah kuning turun..

beri baby minum susu setiap sejam..