Mau tanya..

Apakh ini tanda hamil... Last periot 28 hribln 10.ni bru d ambil pgi tadi masa selepas subuh... Perlu tunggu lagi ka atau kena cek pgi klinik..

Mau tanya..
30 Balas

tahniah sis.. tunggu dulu jangan gi klinik awal sgt. mcm sy haritu gi klinik awal sgt, sekali upt klinik negative. doc siap bagi ubat suruh bagi turun darah tp atas naluri ibu, sy tak makan. lepas seminggu sy check lagi, alhamdulillah terang double line

Tahniah yunk...diawL kandungan ni,kna jga pmknan,dn jgn angkat brg berat,waima bakol bju yg lpas kita cuci tu..mcm sya,siap buh tali trik je .hahaha..tggu lgi 3@4hri,comfom lgi nmpak laen merah tu..

sama kita sis...saya pon last period 20/10..then cek upt mcm ni double line samar2 then pgi scan tp belom nampak kantong lgi...doktor cakap tunggu 2minggu lagi scan...hmmm..

dulu sy cek upt ni sebelum lewat period pun naik 2 line mcm ni. tggu lewat period seminggu then cek balik. apa apa pun tahniah 🥰 dah boleh start jaga makan. jgn lasak2.

Nampak macam positive, tunggu lagi seminggu2 then upt balik, mesti confirm. Tahniah. Elakkan makanan tajam, lebih berehat n makan yg berkhasiat

sy dulu pun mcm tu. dh sbulan x dtg period. sekali check jadi mcm tu. lepas 2 minggu sy check lagi. Alhamdulillah positif .

tahniah puan ..nti lg smggu lg try chck upt lg..nti dia akan terang..jg dri bebaik ea..😘 #TAPSupermoms

saya pun last period 2hb 10, buat test ada 2/3 test line samar² & yg lain negatif. Semoga ada rezeki kita.

repeat lg seminggu sis .. nampak samar2 tu line ny .insyaallah ada rezeki sis n suami ..

aura2 +ve tu dh nmpk sis...klu bleh repeat lg sminggu lg tuk comfirmation...