Sintom kontraksi

Apakah rasa gilu dibahagian kemaluan, adalah sintom kontraksi nk beranak?

2 Balas

😱ha..ya ke..saya ada juga rasa gilu² di bahagian kemaluan..tapi syukur masih blom ada tanda klur darah tau klur air ketuban..skrng saya dh 33minggu 6hari esok dah genap 34minggu..

contraction ni kita akn rsa mcm senggugut masa nk period..sakit sekeliling pinggang tp sakitnya brkali ganda dr senggugut..mmg X boleh relax dh klau contraction dtg..