pemilihan suppliment omega 3

apakah jenama/brand yang bagus bagi pemilihan suppliment omega 3,kerana jika di farmasi terdapat banyak omega 3 dijual.

4 Balas

Memne pn sm je sis.. nk mkn jnis blackmores pn blh juge..depend dgn budget sis ada brp n brp bji pil yg ada.. tgk hrga tu ok x dgn brp bji pil yg ada dgn omega 3 yg lain yg ada d psrn..mcm sy husben blikn jnis blackmores

jenama shaklee pun okay sis,kalau masih berminat boleh ws saya. 01128891716 ada freegift untuk sis nanti

Omega guard shaklee Berbaloi dengan harga.. Takde mahal sangat.

jenama shaklee, tpi mahal la sikit..masa prgnant je sy mkn..