Sudah cuba bercakap dengan pasangan anda?

Apabila anda sedih, adakah bercakap dengan pasangan anda dapat membantu anda berasa lebih baik?

42 Balas

husband saya X sedih....dia kata Tu bukan rezeki Kita.....satu Hari Akan ade rezeki bila nak bagi

alhamdulillah.. rasa lega dan tenang bila suami ada disisi sama2 hadapi saat yg sukar

sudah & alhamdulillah..suami sgt2 memahami & sentiasa memberi semangat pada saya.

dah ... redha je la ... nak buat mcm mna blm rezeki lagi , keguguran kali ke3

Saya rasa Sedih sangat sbba bulm miliki punya anak🥺😢

sudah. Tapi kadangkala ad kata² yang tak mampu untuk diungkapkan.

ya...dia banyak membantu dan menjadi pendengar yang baik...

saya ingin punya anak jugak entah lah nak cakap susah 😢

hanya luahkan agar tak terpendam dan sedih sendirian

aku banyak sersabar nya mcam mana nak buat cara juga