Tanda tanda hb low.

Apa ye tanda tanda hb low . Saya 11w , kalau diri lama dlm 20 min mcmtu akn rasa nk pitam . Kepala jd berpusing-pusing . Haritu masa buka buku takde cek hb sbb strip kat kk habis . Kne tggu next checkup lambat lagi . Sy kerap makan jambu batu , oren , delima . Tp takde perubahan . Bole share tak pengalaman mmy smua .

2 Balas

suggestion sy, tk perlu tggu next appointment. terus walkin kkia ckp nk jmpa dktor. bgtau dktor nnti tahula doktor nk bagi ubat apa dan buat test apa. sy pun kalau sakit sikit, batuk ke apa mmg tak pemah tggu appointment pun, appointment tu dijadualkan untuk checkup bulanan, tapi sekiranya berlaku apa apa pada ibu atau anak sebelum smpai tarikh appointment, direct sajalah jmpa doktor. takyah pening2 kepala pikir badan awak kenapa itu ini.

hb low biasanya pucat kuku muka, tak bermaya gitu, cpt penat.. Klu pening nk pitam boleh jd drh rendah atau drh tinggi..