apa tanda² hb low

boleh share kan supplemen atau pemakanan untuk hb low

2 Balas

sy pon hb low.. sy hritu cuba mkn jambu batu yg mommy² dlm ni suggest.. alhamdulillah hb naik. yg pastinya jaga pengambilan caffeine, milo, koko, teh.. jgn ambil dkt dgn supplement kk. bnykkn mkn mknn sayuran hijau jgk. vit c jgn lupa utk mningkatkan pnyerapan iron dlm bdn.

Tanda2 dia kita lesu .. bg sy lah.. Sbb sy HB low 😬 Supplement tue mostly doc akan suggest mcm mkn iberet ke maltofer kew.. pemakanan tue kena amik zat besi yg tinggi Mcm hati ayam, kerang, bayam merah Bnyk sis Boleh google ya 😊