saya mau bertanya kalpw keguguran terus bayi nya sudah keluar tapi tari ari arinya masij ddalam

Apa yang saya harus lakukan

8 Balas

Terus jumpa doktor ibu, pendarzhan boleh jd makin banyak kalau ade uri yang tertinggal dkt dlm, kalau doktor tidak boleh buang sendiri perlu cuci di bilik bedah ibu, bahaya

Kna jumpa doktor utk scan dan keluarkan ari2 yg tertinggal..bisa jadi kanser kalau dibiarkan d dlm,membusuk

Pegi ke doktor langsung . Jgn ditunda takut jadi penyakit klau tak hbes kluar .

Terus jumpa doktor la sis.. Nanti dorang scan.. & gtau apa yg perlu dilakukan

Pergi klinik ..tkut jd lain plk..isau dpt kanser

Tetrus gimana nasib saya

4y ago

Terus ke rumah sakit ya ibu,langsung berjumpa doktor. Bahaya tunggu lama. Risiko pada ibu.

Ke rumah sakit ya bu

Terus ke hospital