Persiapan pantang

Apa yang ibu2 biasa prepare untuk pantang dan bila start prepare? Kalau beli pakej, pakai brand apa biasanya

1 Balas

sy pakai Nona roguy, just beli set yg kecik, hrga dlm rm130-150 cmtulah.. dlm tu ade phytonatal, air akar, minyak herbanika & minyak baby.. bagi sy berbaloi dan jimat byk gak la.. 😊

3y ago

Oh ramai jugak yang saya tengok beli nona roguy. Sekarang baru nak masuk 7bulan. Apa lagi yang perlu ya selain ni? Bengkung termasuk sekali ke