Tumpang tanya..

Apa yang boleh hilang stress ye? stress sangat bila asyik migraine pastu loya sampai muntah. Makanan semua bau hanyir takleh nak telan, cuaca pun sangat2 panas, anak jiran pulak asyik pung pang main mercun waktu tengahari 😭

2 Balas

Mengandung ni mmg macam tu la sis. Dgn anak jiran yg main mercun siang hari pun bersalah jadinya. Jgn kata manusia. Nampak cicak kadang jd sedih. Kesian dia jadi cicak 🤣 lama2 nanti hilang semua tu. Jgn fokus sgt. Kalau suka baca novel boleh baca novel

Buat something yang awak suka? Yang boleh distract awak dari stress? Macam saya layan kdrama/movie je 🥹 Husband siap belikan headphone so boleh tengok di laptop 🥹