Batuk teruk tgh hamil 5bulan

Apa ubat utk hilang kn batuk. Batuk teruk sampai menekan perut..dan batuk yg kerap.. sampai sakit dkt bahagian perut.. ada ubat ke selain pergi farmasi..dah habis minum satu botol syrup doc bgi tu tpi sama je..

2 Balas

sama lah kita...5 bulan jugak..batuk2..bila dtg gatal tekak aduiii mengila batuk dia...sampai terkucil dlm seluar..saya kumur dgn air garam banyak kali .. alhamdulillah skrg dh ada kurang...

try kicap + jus perahan limau kasturi, kumur air garam. Sy sambil2 makan ubat doc bagi, cuba jgk cara tradisional