air ketumban

Apa tanda tanda air ketumban pecah @ leaking ye? Tadi saya pergi tandas utk kencing. Selasai kencing sy jalan nak masuk bilik tiba tiba badan saya cramp, dri bahagian pinggang ke kaki. Saya patah balik tandas sbb rasa ada air nak keluar. Saya duduk beberapa saat baru keluar air. Air yang saya taktahu air apa ? nak kata kencing takda bau hancing, nak kata keputihan pun takda bau keputihan. Air nya warna putih jernih. Sekali harung ja keluar pastu ni takda dh..

1 Balas

Boleh jadi leaking . Pergi lah check untuk tengok air ketuban cukup ke tak . Kalau sikit boleh bahaya pada baby