keliru

apa saya patut buat ek?saya ad anak kcik umo 1 thun 6bulan..kebetulan sy skng tgh ngndung 16w..tp yg buat sy tekanan sgt2,krja rumah spnuh nya sy buat..jaga anak pn spnuhnya sy sorg2..mak sy sruh sy blk kl je bwk anak..skng sy dok gan fmly belah suami kt kg..pnuh tknan dgn mlut nenek dye lg..sdare mare dye pny mlut lg..suami sikit pn xamik kisah dgn mlut dorg..doktor kata sy xboleh tkanan..tp mcm mn cara utk sy elak dr tekanan??ptot ke sy bwk anak dok kl?

1 Balas

Dh smpai KL bru bgtau suami,bkn mintax izin..suami x patut buat x endah buat x kesah..

5y ago

Helok lh suh dyeorg dtg ameq