My precious Baby

Apa reaksi pertama suami semasa pertama kali mendengar berita gembira diri sedang hamil. Suami saya mula mula tak percaya sampai mau 10 kali suruh check UPT, sehingga sekarang masuk 28 minggu pun masih tak percaya yang saya sedang hamil setelah 17 tahun menunggu cahaya mata sendiri.. Doakan saya selamat melahirkan bayi ini dengan sihat ya ibu ibu.

2 Balas

Alhamdulillah. 17tahun satu penantian yg sangat lama. Berapa umur sis skrg

Teruja betul dia. Alhamdulillah3. Tahniah ye. Semoga semuanya di permudahkan sehingga bersalin nnti.