Pertama lagi mencuba guna upt

Hai semua...saya ingin berbicara dengan ibu ibu semua...adakah upt yang saya gunakan dip n tell ni positif atau negatif hamil ya...sebab saya pertama lagi dan merasa tidak percaya apa yang saya lihat. Adakah masih awal untuk cek ke klinik?#firstbaby #firstmom

Pertama lagi mencuba guna upt
6 Balas

Tahniah puan. Puan kena kira first day last period bila, and puan kira dari situ berapa minggu. If dah 6minggu memang sarankan untuk pergi check dekat klinik sebab nak confirmkan betul pregnant ada kantung dan sebagainya

tahniah ,, awk pregnant ni .. tunggu 8week or 10 week pun boleh gi scan tgok baby ok ke tak .. awal2 sgt taknmpak apa nnti ..take care ya mommy

saya pun suka guna dip n tell tu sebab tepat.. insyaallah positif tp kalau tak yakin tggu 2 3 hari lagi dan chcek lagi guna upt lain

1y ago

Ya..tq ya...😚

Sis lewat bape hari baru cek upt?? Sy lewat 2 hari tp risau nk fek 😅

Ye positif awk mengandung

1y ago

Sama2 awk...jaga diri baik2 jgn angkt bnda yg berat2 tau

tahniah 🥰