putih kan dan glowing kan muka

apa produk di drugstore yg boleh cerah kan dn glowingkan muka? dh gelap ni sbb hari2 berjogging?

1 Balas

Buat ja sendiri kat rumah. Rendam beras makan tu semalaman dalam segenggam. Lepastu tos n tumbuk halus sampai jadi paste. Kemudian tambah kunyit hidup yg juga ditum uk halus. Tak banyak pon kunyit tu dalam satu cm ja. Fungsi beras untuk putihkan kulit. Kunyit untuk baiki luka atau permukaan kulit. Pakai tiap hari sekali.