hospital or tunggu dulu

Apa perlu saya buat.. Ke hospital or tunggu dulu?? Dalam pukul 1045pm sampai pkul 1 perut kerap keras... Sekarang nie tgh sakit perut sekejap2..tanda mcm turun darah or air ktumban xde.. Baby fst xtau sangat n dah 38w4hri

1 Balas

Sakit perut kena kira berapa jarak masa. Klu sakit setiap 10minit, dh boleh gi spital.

4y ago

😊tq info, pkul 2pm td dah kne masok wad, kne pakse besalin esk masok ubat, doakn sy bukak cm dan mudah besalin yee😊