Stresss overdue. hanya tanda kecil je

kalauuuu perut keras je, n baby bergerak sikit2 (setakat ni cukup 10x dalam masa 12jam), tak rasa sakit apa, tu kira contraction jugak ke cemana😅 perlu ke sy g check or tunggu dulu? sy 40w3d.. #firstmom #FirstBaby

2 Balas

same la sye da 40w da..rabu nie due date die...tpi xde tnde nk kua

9mo ago

same la tkt nk czer.. klor bby besar 3.5 keats kena czer.. bkn tkt mse czer bagai.. mse tgh pantang tu.. sakit tu nk mjage bahagian czer tu..

dah serah diri ke ?