telinga berbau.

Apa penyebab telinga baby berbau.? Dan macam mana cara mengatasi nya..??

2 Balas

Ank sy dr 4bln ade infection kt telinga..aritu tiba2 keluar nanah..saya ade followup dgn pakar ent..dia masuk kn kamera n cuci telinga ..5bln jadi lg..bila baby selsema, kluar balik nanah..kena jaga baby supaya jgn terkena selsema lg..pyh tu Sbb ank duduk nursery..psekitaran dia dan musim pn demam selsema batuk skrg ni😞

Ada nanah ke?? Anak sy pernah kene telinga berbau smpai bernanah rupa ya jangkitan kuman sbb mandi tak lap betul2 bahagian telinga. Apa2 pun pergi jumpe doc