39minggu nak serah diri

Apa pendapat semua orang. Sy dah 39minggu, tapi sakit tak terlalu sakit sangat. Kadang2 je macam kejap sakit kuat, kejap sakit tak kuat sangat. Tanda nak bersalin macam sakit2 bawah, sakit tu je. Takde lendir n darah Yg keluar. Air ketuban pon tak pecah. Tapi sy nak serah diri untuk bersalin okay ke? Sy takde gdm, darah tinggi pon takde. First mom

1 Balas

due dah lebih ke? kalau X smpai due lagi, X serah diri pun xpe.