hi mommies , siapa pernah kene false pregnant ?

apa pegalaman yang kene false pregnant ? simpton nya ? boleh share ?

2 Balas

chemical pregnancy. sy pernah kena, 1st check upt naik double line, second check naik 1 Line saja. tak puas hati, pergi klinik swasta scan, lpstu doc ckp chemical pregnancy saja. dlm 2,3hr mcm tu period, jadinya sah2 lah tak pregnant kan. sebulan mcm tu rasa tergerak hati nak buat test upt. naik double line. nk double confirmkan p klinik yg sama jugak nk scan. rasa malu jugak awal tu sebab bulan lepas dah scan tp kosong. tp lps scan alhamdulillah dah nmpk kantung . sekarang tunggu time nk bersalin, edd 06/05 😅

false pregnancy x penah dgr plak.. klu chemical pregnancy sye penah alami.. symptom2 preggy tu x ade tp pregnancy test naik double line, selang bpe hri lps tu period..