hi mommies nak tanya , siapa ada pengalaman false pregnant ?

badan saya kerap kali sakit dibahagian ari ari dan breast , terutama bahagian nipple .. breast terasa bengkak dan membesar. saya pernah test guna upt dan ada yang positive ada yang negetive. jadi ada yang kata tu mungkin false pregnant. tapi saya tak pernah rasa tertekan sebab belum mengandung , saya masih enjoy berdua bersama suami. kadang kadang saya confius , saya memang simptom pregnant atau saja saja sakit macam tu. dan saya pernah gugur sekali , jadikan saya lagi berhati hati kalau terasa ada simptom. tapi tiap kali saya test mesti negetive 😢

1 Balas

Better buat pengesahan / pemeriksaan dgn doktor