Air Ketuban byk

Apa nak buat? ?. Risau laaa

1 Balas

Kata doktor air ketuban banyak sebab ibu banyak ambil gula dalam minuman dan makanan . itu yg doktor cakap kat sya masa check up baru2 ni , jadi sis kena kawal pengambilan gula setiap hari. Kalau boleh elakkan terus pun xpe.

5y ago

Tulah.. smlm scan dkt swasta. Esok cucuk kancing gigi. Kene bgtau nurse kk.. doc ade ckp xleh makan manis2 dah. Kene kontrol. Tp tekak kalau xdpt manis loya. 😭😭😭😭😭. Risaunye Ya Allah.. kalau esok kene minum air gule. Redha je. Drpd risau mcm ni..