air ketuban banyak pd 24 weeks

siapa ada pengalaman air ketuban byk? ad risiko pd baby ke? atau mcm mne ya? risau plak

2 Balas

Haritu ultrasound dr ckp air ketuban sy banyak (reading saya 22, ceiling should be 18). Katanya quite common utk org yg ada GDM, dr just suruh continue diet control and check semula nanti. Risiko air ketuban banyak is early delivery.

8mo ago

Sy alhamdulillah doc ckp ketuban Sy 18... alhamdulillah gdm pun xde..maybe ikut org jgak kot

blh tahu berapa byk tu?