Posisi baring

apa posisi yg patut saya buat ? sebab sekarang baby masih lagi mengiring , kalau saya baring ke kanan kepala dia dok tunjal2 takut tersepit pulak 😂 , kalau saya baring ke kiri kaki dia dok tendang2 belah tepi perut tu kesian pulak . nak terlentang dia main pulak ngam2 atas ari2 tu hahaha 🤣 26w baby taknak pusing lagi

1 Balas

Nak main2 dgn ibunya tu.. Usap2 n borak2 la dgn anak dlm rahim tu 😍 yg terbaik, mengiring ke kiri kepit bantal di kaki