Pengalaman kne covid time preggy

Apa mommies buat klu +ve covid time preggy? Doc ada bg ubat ke? Dh buat test tp -ve tp simptom mcm ada. Sbb pernah kne sblm preggy. So rsa hati mcm ya. Tp xstruk dlu. Apa yg ptt kne buat?

6 Balas

Saya pernah kene covid masa 25w++. Saya dikerjarkan ke pac sbb masa tu bby kurng aktif sbb badan kita panas. Tak ada ubat, cuma boleh makan panadol biasa (paracetamol). Sejukkan badan kita letak cool fever atau basahkan kain. Bgi bby aktif smula.