Pengalaman kne covid time preggy

Apa mommies buat klu +ve covid time preggy? Doc ada bg ubat ke? Dh buat test tp -ve tp simptom mcm ada. Sbb pernah kne sblm preggy. So rsa hati mcm ya. Tp xstruk dlu. Apa yg ptt kne buat?

6 Balas

Saya pernah positif covid waktu 8 weeks. Saya makan ubat macam biasa ikut symptom yang ada. Macam demam, saya makan panadol. Minum banyak air putih n banyak rehat. Makan kena cukup. Lepas seminggu, alhamdulillah negatif covid.