Mengidam

Apa makanan pelik mommy2 mengidam? Atau tabiat pelik yang mommy2 buat masa preggy?.. Bole share?

18 Balas

Alhamdulilah xdak mengidam benda pelik2 .semua benda tingin nak makan semua dah dpt makan.senang nak cari huhu

nk burger rusa 🤣 tp sy tk mngandung lagi . tp rase nk mkn tu skrng ni 🤣 suami pening nk crik kt mna

Alhamdulillah saya takde alahan atau mengidam atau tabiat pelik2 masa mengandung ni 😄

Sy teringin nak bawak lorry. Alhamdulillah dapat bawak 😁

Alhamdulillah..sy tak mengidam benda pelik.. Suka sgt mkn buah2..😍

alhamdullilah xde mengidam bende pelik2.. mkn mcm biasa je

Kandungan baru 2 minggu, tak rasa lagi mengidam pelik2. 😂

4y ago

Aah. Sebab period tak pernah lambat. Sentiasa on time. Tu lambat 5 hari masa tu terus test. Tak sangka pulak ada. Esoknya terus pergi klinik checkup. Alhamdulillah sekarang dah masuk 20w. 😁

Xpnah ngidam pelik2 even anak nk msuk 4 da..