Help me. Stressed.

apa lagi nak buat untuk tenangkan diri eh? dah 2cm seminggu tanpa tanda2 lain. dah cukup stress and penat tapi baby dalam perut taknak keluar lagi. sumpah penat. nak jalan sakit, duduk sakit, baring melentang je. kiri kanan sakit. sakit belakang. sakit pelvic yakmat. then mucus plug asyik nak kena lap. semua lah sakit. hidup aku hari2 cuma kena makan sbb lapar, lepas makan terus baring tidur bangun tengok phone. pergerakkan limited. sebab sakit. aku tau kalau stressed lagi la lambat beranak tapi aku penat sangat2 dah. 38w4d

2 Balas

sama mcm saya due date 31july isnin check 1 cm kepala tinggi tadi check lagi 1 cm kepala tinggi anak ke 4 dh buat mcm mcm. sekali jmpa mak cik urut saya tadi nasib baikkk dia urut.. dia ckp memang la x masuk sebab kepala senget x masuk btol2 skrng dh rasa sakit sikit2. cari tukang urut orang tua tua. yang pandai bukan tukang urut spa 😅

2mo ago

blm lagi hahahaha masih menunggu

sis kna buat senaman skit untuk cptkn bukaan buat squad jln itik ke sekadar yg mmpu klau penat rehat