Jantina

Apa khabar ibu bapa semua? Saya nak tanya, bila kita boleh tahu jantina anak ya? Mmg 28 weeks ke? Sy scan 23 hari tu tp x nampak doktor kata... Sedihnya...

1 Balas

Depends pada kedudukan baby kdng2. Ade yg blh nmpk seawal 16 minggu. Mcm sy haritu 19. minggu dh nampak gander. Biasa kdng2 lelaki senang sikit nk nmpk jantina. Hehe. Maybe baby awk malu nk tunjuk gander dia tu. Dia nk surprise kan mommy dia. Hehe 😊

5y ago

Tp sy pergi medivion tu dia kata seawal 28 week... Sy mcm...... Lamanyaaaaa😭