Barang keperluan ke hospital?

Hi..apa keperluan yg perlu di bawa ke hospital utk bersalin?

2 Balas

set baju baby utk 3 hari breastpump mommy

Hi, mommy-to-be! Ikut mommy nnt bersalin kt mana kut. Kalau kt hospital swasta, 1 set baju baby ngan 1 persalinan mommy (nk pakai bila dh discharge). Towel utk mandi (yes, sy mandi jer lps dh bersalin tu. Mandi air panas.) Powerbank. Itu jer. Sbb pengalaman sy kt hospital swasta. Mcm maternity pad, diapers baby, toiletries semua diorg sediakan. Cuma sy bwk pad biasa, yg night safe punya sbb x selesa guna maternity pad tu.. Kt kerajaan sy x pasti.

5y ago

maternity pad tu boleh tmpung drah byk mcm pad ke? So x beli pon xpe la ye..