acid folic

Apa kebaikan acid folic,boleh ibu2 kongsi?

7 Balas

Pertumbuhan sistem baby dan ibu.. baby untuk perkembangannya klu ibu menghindarkan dari pyakit ostroprosis akan dtg,tulang,gigi dan kalsium ibu..

Tambahan bg diri sy.. Kawin dkt sthn..mcm susah nk lekat.. Lepas sbln mkn acid folic.. Alhamdulillah mengandung..

5y ago

Suami bleh jgk tu.. Tp suami sy xmkn plak.. Sy mkn senyap2..mls nk gtaw.. Hehe

Hehe.. utk menggalakkan pertumbuhan baby.. n mengelakkan abnormality..