suami guna sex toy

Apa hukum kalau suami mengguna Kan sex toys ea ? Kami pjj, sebulan skali baru jmpe. Baru2 ni terjumpa bnde tuh. X Tau nak marah ke, ape. Blank kejap??‍♀️

7 Balas

Hukum asal haram sama seperti melakukan onani. Tp jika utk mengelakkan melakukan maksiat, dibolehkan. Awk sebagai isteri boleh je nk melayan nafsu suami melalui telefon. Dapat pahala ape. Klu sebulan skli mmg lelaki susah nak kawal. Klu suami beli sex toy pn bialah awk si isteri yg layan die time gune sex toy tu (phone sex). Keterbukaan antara suami isteri tu penting utk keharmonian rumah tangga.

Mgkin itu cara dia lpskn nafsu kot,sebb awak dan suami pjj,psal hukum xtahu kna tnya yg Ariff lgi hihi,tpi positifkn diri lbih baik dia guna tu dri cri perempuan lain utk lpskn nfsukn..sis tnya suami elok2 ya knpa dia guna srx toys tu

4y ago

Aha sebb jauh dgn isteri lma2 suami mana ja yg tahan ,tara duduk serumah pon kdg2 xtahan hihi

Elok lah dia guna sex toys dari dia pih henjut perempuan lain 😅

Enth lah xtau nk ckp kna tnya ustaz bb gnie p ok lah kn tu toy je bukn org sebnr huhuhu

kne rujuk ustz sis....xbrni nk komen sbb sy x pjj ngn suami..

Sex toys mcm mn sis?

😳