Sex masa pregnant

Hi mommies! Sy pregnant 11 weeks. Normal x kalau malas nak layan suami tengah2 pregnant ni? ?

10 Balas

Normal sis sebab kita ada alahan jd nafsu x ada. 11w sy memang tak layan suami sebab doctor larang berhubungan intim. Sy ada history gugur. Doctor bg tau suami alhamdulillah suami ok

4y ago

Minggu ke 6 sis. Sy x perasan pregnant

Normal. Keinginan tu ada tp perasaan x seperti mula dan kurang selesa. Yelah byk sakit2 nya, sakit payudara lah, loya lah, xsedap perut lah.. Kan😅

normal sebb setengah org ada alahan teruk dan hormon tak stabil.rasa tidak selesa bila bersama diawl kehamilan

Normal sis. Cuma berhati hati ye

Normal je sis..saya pun sama

4y ago

Perlu x bgitau husband?

Normal sis

Normal